Vacaturemarkt 7 maart 2023

Vacaturemarkt Carmelcollege Gouda

Wil jij je oriënteren op een mogelijke carrièrestap? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken op een VO-school met ambitie, een leuke sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Kom dan op dinsdag 7 maart de sfeer ervaren op de vacaturemarkt voor docenten, ondersteunend personeel en docenten in opleiding!

Op het Antoniuscollege GoudaAntoniusmavo XL en ISK, allen onderdeel van Carmelcollege Gouda, zijn we voor volgend schooljaar op zoek naar enthousiaste collega's. Daarom organiseren wij op dinsdagavond 7 maart om 17:30 uur een informele- en informatieve bijeenkomst voor docenten (in opleiding) en onderwijsondersteunende medewerkers. Na een korte introductie van ons onderwijsaanbod koppelen we je aan een (vak)collega of teameider en ga je in gesprek met onze docenten, wellicht je toekomstige collega’s!   

Over onze scholen
Locatie Antoniuscollege Gouda is een school voor gymnasium/vwo/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij de leerroutes TTO, Brede Maatschappelijke Ontwikkeling en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen).

Locatie Antoniusmavo XL is een school voor mavo-onderwijs. Wij bieden onze leerlingen de keuze uit een 5- of 6-jarige havo-route, in nauwe samenwerking met het Antoniuscollege, of een mbo-route waarbij het leren van mbo-vaardigheden centraal staat. Leerlingen krijgen twee jaar de tijd om te onderzoeken en ontdekken welke route bij hen past. Dat is precies één van de redenen waarom wij werken met een flexrooster.

Het ISK Gouda, biedt onderwijs aan leerlingen van 12 tot en met 17 jaar die nog maar kort in Nederland wonen en die het Nederlands nog niet genoeg beheersen om de lessen in het reguliere onderwijs te volgen.

Praktische informatie vacaturemarkt
Wanneer: dinsdag 7 maart 2023.
Tijdstip: inloop met snack vanaf 17:15 uur, we starten gezamenlijk om 17.30 uur en eindigen uiterlijk 19:00 uur.
Locatie: Antoniusmavo XL, Groen van Prinsterersingel 49, 2805 TD Gouda.
Parkeren: Er is voldoende gelegenheid op het schoolterrein.

Aanmelden
We vinden het fijn als je wilt laten weten dat je komt? Meld je daarom aan via dit deelnameformulier.

Verhinderd
Ben je verhinderd tijdens de vacaturemarkt, maar wil je wel graag bij ons werken? Solliciteer dan op de vacature docenten voortgezet onderwijs en ondersteunend personeel

Ben je later aanwezig? Mocht het niet lukken om vanaf de gezamenlijke start aanwezig te zijn, neem dan contact op met Jolanda Kempers (0182-748312).

Vragen?
Bel of mail dan met Jolanda Kempers (HRM Carmelcollege Gouda). Zij is op maandag tot en met donderdag bereikbaar via 0182-748312 of j.kempers@carmelcollegegouda.nl. 

Kom kennismaken op 7 maart 2023, tot dan!